Arbeidsrecht

De relatie tussen werkgever en werknemer kan vanwege allerlei redenen onder druk komen te staan. Uw werkgever weigert loon te betalen, heeft discussies met u over vakantiedagen, u wilt bij een concurrent gaan werken, wordt ziek of wordt ontslagen. Er zijn tal van oorzaken denkbaar waarbij u tegenover uw werkgever kunt komen te staan of waarbij het in ieder geval goed is om op de hoogte te zijn van uw rechten en plichten. SK Juristen is thuis in het arbeidsrecht en staat u graag met raad en daad terzijde.

Om werknemers te beschermen heeft de wetgever het arbeidsrecht sterk gereguleerd. In de praktijk komt het nogal eens voor dat uw werkgever zich niet aan deze strenge regelgeving houdt. Om u als werknemer te informeren over uw rechten wordt op deze pagina een antwoord gegeven op een aantal veelvoorkomende vragen met betrekking tot het arbeidsrecht.

U kunt deze informatie gebruiken om zelf met uw werkgever in gesprek te gaan wanneer er iets niet in orde is. U bent bovendien altijd welkom bij SK Juristen om vrijblijvend advies in te winnen omtrent uw specifieke situatie. Vooral wanneer er een dusdanig groot conflict is ontstaan dat uw werkgever uw dienstverband wenst te beëindigen, doet u er goed aan om bij ons binnen te stappen.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen omtrent het onderwerp Arbeidsrecht.
Vaststellingsovereenkomst
Ontslag
Arbeidsovereenkomst
Loon
Ziekte
Vaststellingsovereenkomst
Ontslag
Arbeidsovereenkomst
Loon
Ziekte

Liever persoonlijk contact?

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur

Bel Mail Chat

Of loop binnen bij ons kantoor aan het Beneden Oosterdiep 57 in Veendam.