Over ons

Wij zijn de Rechtswinkel Veendam

De Rechtswinkel Veendam wordt bediend door de gedreven juristen van SK Juristen. Als Oost-Groninger juristen bieden wij kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen acceptabele prijzen. Wij staan u bij met raad en daad, adviseren u over uw rechtspositie, schikken als het kan en procederen als het moet. Samen met u komen wij tot de juiste heldere en snelle aanpak.

Ons team

jan

Jan Jacob Kuiper

Jan Jacob heeft zijn bachelor ‘European Law School’ aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en Duits- en internationaal handelsrecht gestudeerd aan de universiteit Bremen. Met zijn behaalde master Nederlands recht heeft hij zich in het ondernemings- en arbeidsrecht gespecialiseerd. Bij SK Juristen kunt u hem met name benaderen voor vastgoed gerelateerde zaken.
harold

Harold Westendorp

Harold bevindt zich in de afrondende fase van zijn master ‘Nederlands recht’ aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierbij specialiseert hij zich in het privaatrecht. Bij SK Juristen houdt Harold zich voornamelijk bezig met het adviseren van klanten van de Rechtswinkel Veendam in privaatrechtelijke en arbeidsrechtelijke zaken.

Klantenpas

Speciaal voor de rechtsbijstand abonnementen hebben wij een klantenpas ontwikkeld. Hiermee bent u altijd verzekerd van onze directe hulp. Op de klantenpas staat ons telefoonnummer en bezoekadres. Met uw persoonlijke klantnummer kunnen wij direct uw dossier inzien wanneer u ons nodig heeft. Daarnaast vindt u een QR code op de pas waarmee u direct naar de belangrijkste informatie over het abonnement gaat.

Ik wil een klantenpas
Klantenpas Klantenpas