viewBox="0 0 1090.854 610">

Gratis controle vaststellingsovereenkomst

Zit u in een ontslagsituatie en heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever? Laat deze vaststellingsovereenkomst controleren door de juristen van SK Juristen!


Check direct aanvragen


Binnen 24 uur reactie op uw
vaststellingsovereenkomst

Heeft uw werkgever u een vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst aangeboden? Laat deze dan altijd checken door een arbeidsrechtjurist. Een vaststellingsovereenkomst heeft veelal tot gevolg dat uw arbeidsovereenkomst wordt beëindigd. Daarbij is het van belang dat WW-rechten zeker worden gesteld, de juiste vergoedingen worden betaald, een regeling over verlofuren is opgenomen en eventueel afspraken over bijvoorbeeld concurrentiebedingen, relatiebedingen en studiegeld worden gemaakt.

Teken een vaststellingsovereenkomst niet voordat u hem gratis en vrijblijvend heeft laten checken door de juristen van de Rechtswinkel Veendam!

Een vaststellingsovereenkomst is een bindende regeling tussen werkgever en werknemer. Teken een vaststellingsovereenkomst daarom nooit zonder deze te laten controleren! Upload uw vaststellingsovereenkomst op onze site om deze gratis en vrijblijvend door ons te laten controleren. Heeft u al getekend? Neem dan direct contact met ons op. Wij zullen uw verzoek met voorrang behandelen.

Laat uw vaststellingsovereenkomst controleren door SK Juristen!

werken

Vaststellingovereenkomst-check

Wilt u uw vaststellingsovereenkomst laten controleren door SK Juristen? Laat uw gegevens achter, upload uw vaststellingovereenkomst en u wordt vrijblijvend teruggebeld voor een afspraak of het stellen van uw vragen!

Check direct aanvragen

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen omtrent het onderwerp Gratis controle vaststellingsovereenkomst.
Vaststellingsovereenkomst
Arbeidsovereenkomst
Ontslag
Vaststellingsovereenkomst
Arbeidsovereenkomst
Ontslag

Op de hoogte blijven? Volg onze blog voor het laatste nieuws.