Ik ben het niet eens met een aanbod tot compensatie, wat moet ik doen?

Als u het niet eens bent met het compensatievoorstel, kunt u een zogeheten driedeskundigentaxatie aanvragen waarbij u de mogelijkheid heeft om een van de drie taxateurs aan te wijzen. De NAM wijst eveneens een taxateur aan en de taxateurs gezamenlijk kiezen een voorzitter. Deze taxateurs zullen de verkochte woning nogmaals opnemen waarna een hoorzitting volgt. Aan de hand van de opname en de hoorzitting beoordelen zij of u in aanmerking komt voor een compensatie en zo ja, wat de hoogte hiervan is. Voor de driedeskundigentaxatie zult u een eigen bijdrage van €300,- moeten betalen.

Indien wij u begeleiden met de waarderegeling dan nemen wij deze kosten doorgaans voor onze rekening, stellen wij geschikte taxateurs voor en bereiden de hoorzitting voor om hier vervolgens bij aanwezig te zijn.

Indien de uitkomsten van een driedeskundigentaxatie wat u betreft niet bevredigend zijn, dan kijken wij met u naar de kansen en mogelijkheden om in een gerechtelijke procedure alsnog een passende schadelosstelling te verkrijgen.

Is uw vraag hiermee beantwoord?

    Liever persoonlijk contact?

    Wij zijn bereikbaar van maandag tm vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur

    Bel Mail Chat

    Of loop binnen bij ons kantoor aan het Beneden Oosterdiep 57 in Veendam.