De deurwaarder staat bij mij op de stoep, wat moet ik doen?

De deurwaarder belt bij u aan en overhandigt een dagvaarding, daarbij vertelt hij dat u voor de rechter moet verschijnen of in uw brievenbus ligt een dagvaarding waarin staat beschreven dat u voor de rechter moet verschijnen, wat nu?

Geen paniek maar wees alert! Indien u niet weet wat u in deze situatie moet doen is het van belang om direct een jurist te raadplegen. De jurist kan samen met u uitzoeken waarom u voor de rechter moet verschijnen en of de wederpartij ook een kans maakt om de vordering te incasseren. Graag kijken wij met u mee of wij in onderling overleg met de eisende partij nog overeenstemming kunnen bereiken om een rechtszaak te voorkomen.

Als dit niet lukt zullen wij aangeven waarom de eisende partij geen of slechts gedeeltelijk gelijk heeft. Omdat de termijnen vaak kort zijn (uitstel aanvragen is in veel gevallen wel mogelijk) is het van belang om niet te wachten maar direct actie te ondernemen. Heeft u een dagvaarding ontvangen? Neem contact met ons op. Wij staan direct voor u klaar.

Is uw vraag hiermee beantwoord?

    Meer informatie over dit onderwerp

    Liever persoonlijk contact?

    Wij zijn bereikbaar van maandag tm vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur

    Bel Mail Chat

    Of loop binnen bij ons kantoor aan het Beneden Oosterdiep 57 in Veendam.