Wat is een rechtbijstand abonnement?

Met een rechtsbijstand abonnement bent u verzekerd van juridische hulp als u een vraag of geschil heeft. Tegenwoordig wordt de samenleving steeds complexer met nieuwe regels en wetten. Vrijwel iedereen krijgt vroeg of laat te maken met een juridische kwestie. Met een abonnement kunt u gebruik maken van de gespecialiseerde kennis van onze juristen. U kunt bij ons kiezen uit een drietal abonnementen. Hierdoor kunt u het abonnement kiezen wat het beste bij u past en maakt u geen onnodige kosten. Met een abonnement bent u altijd verzekerd van juridische bijstand. Hoe werkt het als ik een abonnement heb afgesloten en een conflict heb? Indien u een conflict heeft en u onze hulp hierbij wenst meldt u allereerst het conflict bij ons aan. Dit kan vijf dagen per week, zowel telefonisch, via de mail als persoonlijk op ons kantoor. Wij zullen vervolgens samen de volgende stappen doorlopen.

Stap 1:

Wij kijken of uw conflict binnen de abonnementsomvang valt en laten u dit binnen twee werkdagen weten.

Stap 2:

Valt uw conflict binnen het abonnement? Dan overleggen we met u hoe wij het conflict gaan aanpakken. Wij bespreken met u hoe wij het conflict zien en wij maken samen met u een plan van aanpak. Wij kunnen dit plan later nog veranderen als dat nodig is.

Stap 3:

De behandelaar van uw conflict overlegt vervolgens met u wat de kans op succes is.

Stap 4:

Als de kosten van onze hulp te hoog zijn ten opzichte van uw vordering dan kunnen wij besluiten uw geschil niet te behandelen, maar wel uw schade te vergoeden. Daarna heeft u geen recht meer op onze juridische hulp voor uw conflict.

Stap 5:

U geeft de jurist een machtiging om namens u op te treden in het conflict, om te onderhandelen voor u met de wederpartij, om een rechtszaak te beginnen als dat nodig is, om u te verdedigen tegen de eisen van de wederpartij.
Wat zijn de voordelen van een rechtsbijstand abonnement? Het afsluiten van een abonnement levert u een aantal voordelen op:
  • U bent verzekerd van rechtshulp van onze gedreven juristen;
  • Wij hebben specialisten op nagenoeg elk rechtsgebied. U krijgt dan ook altijd een uitstekende jurist voor uw conflict;
  • Alle kosten van hulp van onze eigen jurist nemen wij voor onze rekening;
  • Er is veel persoonlijk contact, onze jurist blijft van het begin tot het einde betrokken bij uw conflict;
  • Indien u een abonnement afsluit, geldt dit abonnement niet alleen voor u, maar ook voor uw inwonende partner en kinderen;
  • U heeft geen hoge kosten voor juridische bijstand, maar lage, maandelijkse lasten;

Onze abonnementen

Basic
€ 9,95 per maand

Persoonlijk contact
Onbeperkt advies
Kies abonnement

Exclusief
€ 19,95 per maand

Persoonlijk contact
Onbeperkt advies
Opstellen brieven
Opstellen overeenkomsten
Nakijken overeenkomsten
Onderhandelen
1 rechtszaak per jaar
Kies abonnement

Ons meest aanbevolen plan

Standaard
€ 15,- per maand

Persoonlijk contact
Onbeperkt advies
Opstellen brieven
Opstellen overeenkomsten
Nakijken overeenkomsten
Onderhandelen
Kies abonnement

Klantenpas

Speciaal voor de rechtsbijstand abonnementen hebben wij een klantenpas ontwikkeld. Hiermee bent u altijd verzekerd van onze directe hulp. Op de klantenpas staat ons telefoonnummer en bezoekadres. Met uw persoonlijke klantnummer kunnen wij direct uw dossier inzien wanneer u ons nodig heeft. Daarnaast vindt u een QR code op de pas waarmee u direct naar de belangrijkste informatie over het abonnement gaat.

Ik wil een klantenpas
Klantenpas Klantenpas